beskyt dit Hjem

Er du bange for indbrud?
På Facebook gruppen Buresø Liv er der jævnligt opslag fra beboere i Buresø der advarer mod mistænkelige personer eller mistænkelig adfærd. I Buresø er vi meget isolerede, og der har i perioder været episoder med hærværk og indbrud i biler og huse.

I bestyrelsen har vi adskillige gange opfordret beboerne på vore små veje til at stå sammen og hjælpe hinanden. Men det bliver ikke rigtig til noget. Det virker som om det er alt for anstrengende at gøre noget aktivt for at passe på sine værdier.
Det sker jo kun for de andre.

Et opslag på Facebook om at "jeg så en mistænkelig person for nogen timer siden del-del-del" hjælper næppe til at forebygge mod indbrud og hærværk.

Tryg Fonden som bl.a. sørger for at der er livreddere på vore strande, og at der opsættes hjertestartere mange steder i Danmark, står også bag ved NABOHJÆLP. NABOHJÆLP har mere end 200.000 medlemmer, og bidrager til at forebygge indbrud, og skabe tryghed og sikkerhed overalt i Danmark.

Bestyrelsen vil gerne hjælpe med at gøre noget aktivt.
Hvis du og nogen af dine naboer opretter en NABOHJÆLPs gruppe (det er gratis), så vil grundejerforeningen betale for opsætning af skilte ved indkørslen til jeres vej. Skiltene fortæller at hér er NABOHJÆLP. - på vores vej står vi sammen om at passe på hinanden..

Alle ved at NABOHJÆLP virker.Det er kun et spørgsmål om at du tager dig sammen, tager en snak med dine naboer og så ser at komme igang!
Læs mere her: Nabohjælp
Grundejerforeningen Klokkekilden - Buresø - 3550 Slangerup  | klokkekilden@yahoo.dk