Velkommen til Buresø

Velkommen til Grundejerforeningen Klokkekildens hjemmeside. På vores hjemmeside finder du nyheder og informationer der vedrører vort område.

Du kan læse mere om GF Klokkekilden
hér.

Find din lokale håndværker hér 

Indbrud i Buresø - Julen 2015 - Nabohjælp

I juledagene 2015 har der været en del indbrud i biler, tyveri af biler og i det heke taget alt for meget kriminalitet i vores normalt så fredelige by. Der har været hændelser i hele området, fra Skovvej i den ene ende til Vrangebøgvej i den anden ende.

Der har tidligere været både indbrud og biltyverier i området, men ikke i samme omfang. I bestyrelsen har vi i flere år opfordret alle til at tale med jeres naboer, og stå sammen om at passe på jeres fælles værdier ved at oprette NABOHKÆLPS grupper.

Kære naboer, hvis I er bekymrede for at få uønskede besøg, så må I selv gøre en indsats. Læs mere om NABOHJÆLP - det kan forhindre op til hvert 4. indbrud.
Start med at følge dette link   www.nabohjælp.dk 

Det har mere end 140.000 danskere gjort før dig!

Her er hjertestartere i Buresø

Nyt fra bestyrelsen

Januar 2016: Udskiftning af elektronikskabe i Buresøområdet
Egedal Forsyning begynder i starten af 2016 udskiftningen af en række elektronikskabe. Det medfører næppe gener for dig som grundejer,men du vil sikkert bemærke noget gravearbejde i nabolaget.
 
Telia har en mulighed for bedre mobildækning
LIgesom alle andre har formanden elendig mobildækning. Min udbyder er Telia, og gennem dem har jeg fået en lille boks som de kalder DEDIKERET MOBILDÆKNING. Det tog 5 sek. at koble den til min trådløse router, og så fungerede det. Resultatet er godt. Ulempe: Kostede et par tusinde.

Tip Egedal Kommune
Er der noget du ikke er tilfreds med, så send en klage til Egedal Kommune.
Link til www.egedalkommune.dk/tipegedal 


Tag hensyn til dine naboer

Bolius.dk skriver: Der findes ingen lov der forbyder at slå græs kl. 6 om morgenen eller efter kl. 8 om aftenen. Der findes dog en uskreven regel om, at man ikke slår græs før kl. 10 om morgenen i weekenden, aldrig ved spisetider og heller ikke ved aftensmaden.

Hvis du vil bevare det gode naboskab så skal du som minimum følge disse regler. Det gælder også for brug af motorsav.

Bestyrelsen har i foråret 2014 fået flere henvendelser end nogensinde før om naboer der bruger maskiner og værktøj om aftenen, når mange gerne vil have fred og ro. Venligst vis hensyn!
 
Grundejerforeningen Klokkekilden - Buresø - 3550 Slangerup  | klokkekilden@yahoo.dk